haha inte lite dålig uppdatering :P

Heej!
jo jag vet.. var längesen jag gjorde ett inlägg , men jag har varit "duktig" och inte loggat in på datan på ganska länge ;)

Jo, igår var jag och shoppa med Malin i sickla :D Det blev ; 4 par shorts, 2 par jeans, 4 linnen , 1 bh , en jeanskjol , en vattentät mascara, ögonkräm plus en body lotion som man blir liite brunare av varje dag :)
Oj, vad mkt det blev när jag räknade upp det, men det var bara för att JC hade halva priset på allt hela den kvällen :D många fynd, måste jag säga :)

Sen gick jag , Elin , Mika , Lina , Jaqueline ner till Dyviken. Och sen kom Linn, Veronica och Maria :)
Tycker synd om Malin som legat hemma och vart sjuk idag.. saknar dig <33

(läs Elins och Jaquelines bloggar, dom har skrivit ett jättelångt och jättebra inlägg om när vi var på stranden. Jag orkar bara inte skriva hahahh)

tjobree <3

:)


det endå bidraget som faktiskt kanske går å lyssna på.. hahahh

aaj.. :P

tjoobree!
idag vaknade jag vid typ halv 10 av att anna

nääh faan. Jag skrev värsta långa blogginlägget och sen så försökte jag lägga in en bild och så sa dom "Theres no Blog in current session" . Så loggas jag ut. Sen loggar jag in på blogg.se igen, och så är den där meningen kvar av det där 287589 mils långa inlägget.
okej. nu berättar jag kortfattat.
jag hade lovat Anna att kolla på hennes Hip Hop & RnB Dansuppvisning i Dieselverkstaden i Sickla. Jag ba "riiight..." , Men jag höll vad jag lovade! (Blev ganska förvånad hahah) Dom var riktigt duktiga :)

Sen var jag med Molly. Sen skulle jag precis plugga när Denise ringde. Så var jag med henne. Och sen så har jag precis gjort matten + svenskan :D

Och juste, skulle göra en sån där studsa på ryggen och sen upp på benen fast liksom bakåt... haha fan va fult de där lät.. men typ som en bakåtvolt fast man har ryggen mot studsmattan. Det gick faktiskt braa typ 3 gånger.. Sen hamna jag lite snett och så knäcktes nacken i tre knak... AAAAoouuuch hahahha

Nu sitter jag och skissar lite.. fyfan vad fult jag ritar ibland asså.. (Ja, kmr du inte ihåg katten Nisse Bengt, Malin ? )

megasuddiga bilder.. i know "/
nu ska jag göra design till Elin ! :D
puss<33


its lördag :D

heej. min data laggar skitmkt nu :S Idag har jag vart med Denise, och sen skulle jag va med molly men det blev försent :S
Just nu sitter jag och tråkar mest.. är inne på Sp's Myspace och dom har ju en liten chattgrejj där.. så jag har pratat med nåra flummon från indien och brasilien.. medans dom pratat om ngt konstigt band som hette ngt med.. äsch venne.. ikväll ska jag se hur det går för charlotte i esc.. förmodligen inte så bra, men alla andra land har så jävla konstiga låtar satt de e lite kul :P (och förresten - helens .. mirakel.. neej helens små underverk som jag kolla på igår kväll, var bättre än jag trodde den skulle va :D)

jag blev utmanad av Malin att skriva vad jag hade i min väska. ;
- Min 8Gb Rosa Ipod video
- Läxor och annat skit  - :P
- Plånbok med lite Pengar, Bussremsa, Biblioteks+Brunnen kort
- Ett par Örhängen - haha jag gillar att alltid ha ngt i öronen.. ibland glömmer jag att ta på mig örhängen på morronen, då har jag dom här som e små silvriga ringar , funkar till allt liksom ;)
- Extra Pennor killarna snor alltid ens pennor så fort man lämnar dom inom synhåll! skitjobbigt. och vääldigt moget!
-
Sminkväskan! - Alltid bäst i nödfall ;)
Deo+Parfym (Antingen Naomi Campbell Cat Deluxe at Night eller So... kiss me? )

Just nu är väskan nästan tom.. men på måndag så fylls den igen :P


Jäklar nu börja det för 7 minuter sen :P
puss<3

heej

idag så var det ju en ganska slapp dag, askönt. Efter det var jag med malin och vi studsade, satt och smsade med en konstig kille i klassen + målade. jaa vi målade, hahha. Blev riktigt snygga konstverk alltså! kolla själva... värsta picasso's?


Nej nu ska jag kolla på film (Helens mirakel.. nej Helens små Underverk hette den visst..) . Min lillasyrra säger att det är bra men den låter ganska kass på baksida.. well well vi får se. Sen så ska jag äta min glass med varma bär (fast dom är nog glass med kalla bär nu) hahah.
puss<3
image12

sovmorron (igen..)

heejsan! idag har vi också sovmorron! katja e på ngn kurs så vi fick hemuppgift i Svenska. Så vi börjar 10 (Engelska) sen är det lunch och sen So/svenska. Sen slutar vi klockan 13! :D
Igår var jag med Denise, vi spelade The sims och hoppade lite ;) Haha mellis(min lillasyrra) ville också vara med, så vi fick sätta oss i vardagsrummet. Måste sett kul ut med tre tjejer sittandes där med varsin laptop i knät. Sen kom min lilleBroo och ville kolla också. Hah. Ska nog vara med Denise idag igen, vi får se. Nej, nu ska jag gå till booring skolan och möta malin !
image8

sovmorron

hejhej
idag har vi sovmorron, men jag ska gå snart. vi börjar 8.45 tror jag... :P
idag skulle jag verkligen vilja ha på mig det här;
image7
linne, jeans, cardigan från Topshop
ballerinor + örhängen från H&M

Haha jag har typ världens tråkigaste kläder idag.. svart stickad+ turkost linne och vanliga jeans.. Synd att min snygga vill ha outfit^ skulle kostat runt tusen spänn.. och jag ligger minus 200kr.. yeh, vääldigt rik.. men det är ju bara för att jag köpte den rosa ipoden :D
shiit, nu måste jag skynda mig.
puss♥


Onsdagskväll

heej,
idag har vi vart på eriksdalsbadet, fast jag malin och elin badade inte. Vi fick gå in gratis för våra lärare sa att vi var prao elever. hahah. Sen tog vi bussen och det tillbaka igen. Sen har jag inte gjort så mkt, typ bara studsat lite och suttit vid datan.

Bloggar mer imorron. Slänger upp ett litet önskekollage ;)
image6
puss♥

RSS 2.0